Deelname

Data

De volgende CoderDojo-sessies in Mol gaan door op elke 3e zaterdag van de maand, behalve tijdens de schoolvakanties: 
 • Schoolvakantie: geen CoderDojo sessies te Mol.
 • Sessie September 2018 : Registratie niet meer mogelijk.

Registratie

Deelname aan een CoderDojo is gratis maar kan enkel na registratie. Hiervoor gebruiken we enkel het reserveringssysteem EventBrite. We nemen geen inschrijvingen aan die via e-mail of telefoon edm. gebeuren.


We hebben momenteel een 40-tal plaatsen en daardoor moeten we met een wachtlijst werken. We hanteren volgende inschrijvingsvolgorde volgens het first come first served principe:
 1. Als eerste worden de (klein)kinderen van coaches en andere helpers uitgenodigd. Standaard krijgen deze 1 week na het event het alleenrecht om in te schrijven, tot eventdag + 7d (dus de volgende zaterdag na het afgelopen event) om 19u.
 2. Dan komen de kinderen die aanwezig waren op de vorige 2 sessies aan de beurt. Deze krijgen vanaf eventdag + 7d, vier dagen het alleenrecht naast de vorige groep (dus tot eventdag + 11d = de volgende woensdag) 19u.
 3. Kinderen die op de wachtlijst staan worden vervolgens uitgenodigd tot registratie in chronologische volgorde van inschrijving. Deze krijgen vanaf eventdag +11d het alleenrecht naast de 2 vorige groepen tot eventdag +14d om 19u.
 4. Daarna wordt de inschrijvingslink hierboven aangekondigd alsook op Facebook en op coderdojobelgium.be, waardoor de ganse wereld kan inschrijven. Dit kan tot de dag vóór het event 15u.

Bovenstaande regeling is een richtlijn, die normaal aangehouden wordt, maar door omstandigheden misschien aangepast kan worden (al dan niet aangekondigd).

Praktisch

 • Je dient om 8u45 aanwezig te zijn. We starten stipt om 9u00 en eindigen om 12u00.
 • Om 11u45 tonen de kinderen wat ze gebouwd hebben gedurende de Show & tell. Het is aangenaam als de ouders dan terug aanwezig zijn om te kijken.
 • Het aantal plaatsen is beperkt, inschrijven is noodzakelijk. Na de inschrijving krijg je een toegangsticket via mail. Heb je deze mail niet ontvangen, contacteer ons dan via mol@coderdojobelgium.be, dan kijken we het na.
 • Ben je ingeschreven, maar kan je toch niet komen? Stuur dan ten laatste de vrijdag vóór het event vóór 9u00 een mailtje naar mol@coderdojobelgium.be zodat we je plaats kunnen vrijgeven aan iemand anders. Niets laten weten = niet cool! Kom je niet opdagen zonder ons tijdig te verwittigen, dan wordt je geschrapt.
 • Er wordt een pauze voorzien. Dan kan je iets eten en drinken.
 • Ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn maar dienen wel steeds contacteerbaar en in de buurt te zijn.
 • Breng zeker een laptop mee. Heb je zelf geen laptop, dan kan je er misschien een lenen van je broer, ouders, familie, ... We hebben enkele reservelaptops. Wij zorgen voor de nodige programmeersoftware.
 • Je mag steeds een kleine donatie doen, zodat we wat snoepjes & koekjes kunnen aankopen. Of je mag ook een cake bakken of snoepjes, wafeltjes edm meebrengen die we dan delen. Dat appreciëren de kids en de coaches altijd :-)

Wachtlijst

Geen ticket kunnen bemachtigen? Om op de hoogte te blijven van het vrijkomen van plaatsen is het belangrijk je te registreren op de wachtlijst in Eventbrite.

Foto's

Deelname aan een CoderDojo impliceert dat foto's genomen kunnen worden die op de CoderDojo website verschijnen, evenals op onze Coderdojo Facebookpagina's. De enige bedoeling is kinderen te motiveren naar CoderDojo-sessies te komen, er zijn geen commerciële belangen mee gemoeid.
Comments